150 g voita
200 g suklaata
3 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Maizenaa
1 tl leivinjauhetta
Reilu ripaus vanilijaa
Ripaus suolaa
Sulata voi ja 150 g suklaata mikrossa.
Pilko loppu suklaa ja lisää seokseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon Maizena, leivinjauhe ja mausteet.
Sekoita nopeasti sekaan voi-suklaa.
Paista 25 min 200 asteessa.
Höpinää
Jotta kaapista yllätyksenä löytynyttä Maizenaa ei tarvitsisi hävitää sitkeästi ruokalusikallinen kerrallaan, niin tähän sitä uppoaa pari desiä. En edes suurustele juuri mitään juuri koskaan, joten tämä oli varsin passeli resepti.
Kehitys
Paistoaikaa pienemmäksi tahmaisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Apinointi
Soppa365 - Gluteeniton suklaakakku
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti