maanantai 25. huhtikuuta 2011

Hirveä viinissä

Hirveä

Punaviiniä
Pari porkkanaa
Pari sipulia
Muutamia valkosipulinkynsiä
1 pkt Demi clase -kastikepohjaa
Nelisen desiä vettä
1 liemikuutio
Timjamipuska
Suolaa maun mukaan


Jos hirvi on ollut pakkasessa, sulata se ensin. Mieluiten jääkaapissa yön yli. Sitten ihmettele kimpaletta ja yritä paikantaa mikä osa leikkuulaudalla pötköttää. Omalle kohdalle sattui ehkä jotain paistin tapaista, luuton osa jokatapauksessa. Mutta ei hätää, lähes liha kuin liha kelpaa tähän.

Pasta pilkottu vehnäjauhoissa kieritelty hirvenliha valurautapadassa. Poista lihat ja paista hetki sipuleita ja porkkanoita padassa. Kaada sekaan punkku ja kastikepohja, yrtit ja liemikuutio. Laita lihat takaisin pataan.

Pata uuniin noin 1,5 tunniksi 150 asteeseen.


Markkinointi
"Ilmestyykö pakkaseesi mystisesti lihaa hirvestävän tuttavan toimesta? Ei hätää, tällä reseptilla saat kimpaleen kuin kimpaleen maistumaan maukkaalta.

Korjaussarja
Hirven karkea määrä lisättävä, samoin summittainen punkun määrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti