keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sitruunainen juustokakku

200g digestivekeksejä
75g voita
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g sitruunamaustettua tuorejuustoa
4dl kuohukermaa
1rkl sitruunamehoa
1dl tomusokeria

Murstaa digestivet parissa erässä blenderissa murskaksi.
Sulata voi pehmeäksi.
Sekoita keksimuru ja voi.
Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää kermavaahtoon tomusokeri.
Notkista tuorejuustot haarukalla.
Lisää juustoihin sitruunamehu.

Yhdistä kermavaahto ja juusto.
Lisää seos pohjan päälle.
Tasoita mahdollisimman kauniiksi.

Anna olla kylmässä vähintää 4 tuntia.


Kehitys
Vahvemmin sitruunaisuutta kehiin. Näillä määrillä aika miedosti sitruunaista. Tätä voisi myös koittaa värjätä keltaisella elintarvikevärillä. Hymm. Ja pinnalle voisi kokeilla kaikkia marjajuttuja, esim. viipaloituja mansikoita kesällä.

Apinointi
Hoitolaukkuelämää: Täydellinen juustokakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti