200 g parsaa
200 g pakasteherneitä
350 g spagettia
200 g pakasteherneitä
350 g spagettia
Kastike
1 sitruunan kuoriraaste
1 yksikyntinen valkosipuli
65 g babypinaattia
1 ruukku basilikaa
n. 3/4 dl oliiviöljyä
Sitruunamehua
0,5 dl raastettua parmesaania
0,5 dl raastettua pecorinoa
1 dl rouhittuja cashewpähkinöitä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 sitruunan kuoriraaste
1 yksikyntinen valkosipuli
65 g babypinaattia
1 ruukku basilikaa
n. 3/4 dl oliiviöljyä
Sitruunamehua
0,5 dl raastettua parmesaania
0,5 dl raastettua pecorinoa
1 dl rouhittuja cashewpähkinöitä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Keitä pasta.
Leikkaa parsa pieniksi paloiksi.
Kun pastan keittoajasta on jäljellä n. 1 min, lisää parsat ja jäiset herneet sekaan.
Kastikkeen ainekset tehosekoittimessa sur-rur.
Sekoita kastike pastaan.
Höpinää
Kokkailu ei ole mihinkän loppunut, ei myöskään uusien reseptien kokeilu & tuunaaminen. Jotenkin sitä vain arjen kuplassa kaikenlainen jää. Noh, ainakin tämä superhyvä hulkpasta sai kirjaamaan ylös oman modauksen.
Huumaava valkosipulintuoksi on taattu tehosekoittimen suristessa (ja etenkin jos sen jättää yöksi pesemättä pöydälle).
Kehitys
Tämän voisi tehdä jostain kierrepastasta ja kokeilla nauttia jämiä kylmänä pastasalaattina.
Myös perunasalaattiversion voisi testata.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti