maanantai 14. joulukuuta 2009

Kylmäsavuohikolmiot

24 kpl

1,2 kg pakaste voitaikinalevyjä
300 g kylmäsavulohta
1,5 sipulia
1 kynsi valkosipulia
1 prk smetanaa
(sitruunamehua)
Tilliä (tuoretta tai pakastettua)
Mustapippuria
Valkopippuria

Tee täyte voitaikinakolmioiden väliin eli pilko lohi, sipuli ja valkosipuli pieniksi paloiksi. Laita seoksen sekaan tilkka sitruunamehua, hitunen smetanaa ja vähän tilliä. Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi, täytä ja käännä kolmioiksi.

Puolita voitaikinalevy ja kauli hieman jäisiä voitaikinalevyjä. Täytä, liimaa vedellä ja painele haarukalla kolmio tiukasti kiinni.


Huom
Siivutetun lohen saa parhaiten palasiksi saksimalla.

Kehitys
Riisiä voisi toki keittää ja laittaa täytteen sekaan.

Korjaussarja
Uunin lämpötila + uunissa makuutusaika lisättävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti