lauantai 12. joulukuuta 2009

Kylmäsavulohipasta

300 g kylmäsavulohta
1 prk creme fraisea
3 sipulia
pari kynttä valkosipulia
puolikas kesäkurpitsa
nyrkillinen kirsikkatomaatteja
sitruunaa
pätkä chiliä
oliiviöljyä
pari lusikallista hummerifondia
mustapippuria
valkopippuria
Tuoretta tilliä


Kuullota sipili, valkusipuli ja chili oliiviöljyssä. Lisää kesäkurpitsta ja rapufondi. Lisää creme fraiche. Mausta pippureilla, sitruunalla ja sitruunalla. Laita kylmäsavulohi ja puolitetut kirsikkatomaatit kastikkeen päälle. Anna kalan kypsyy hieman.

Tarjoa tuorepasten kanssa.


Huom
Toki ylläoleva pasta on ihan jees. Mutta vähemmällä vaivalla saa vielä maukkaampaa aikaiseksi, kuten parempi kylmäsavulohipasta.

Kaverit
Tarjoa parmesaanin ja rucolan tai basilikan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti