sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Friteerattu valkohomejuusto

Pieni valkohomejuusto
Vehnäjauhoa
Muna
Korppujauhoa

Lisäkkeeksi hilloa ja hunajaa


Leikkaa juusto kolmioiksi.

Kokopaneroi tuplasti eli kieputa juusto: vehnäjauho - muna - korppujauho - muna - korppujauho. Kun korppujauhokierroksen toistaa, saa kuoresta jykevämmän. Ja mitä paksumpi paneeraus, sitä vähemmän sula juusto valuu paistettaessa ulos.

Paista pannulla rypsiöljyssä. Öljy alkaa kuumentuessaan väreillä. Jos pieniä kuplia alkaa muodostua pannun pohjalle, öljy on jo kiehuvan kuumaa. Silloin kannattaa vähentää lämpöä, jos ei halua heittäytyä joka kodin pyromanismin jälkeen joka kodin palohenkilöksi.

Paista kunnes paneeraus on kauniin ruskeaa tai juustopalat alkavat itkeä täytettä ulos.


Huom
Tähän sopii parhaiten pieni kiekkojuusto. Ei siis sellaista himmeää palaa, josta pehmeä täyte on osin valunut ulos.

Markkinoiti
"Oletko kyllästynyt liian pieneen takapuoleen? Ei hätää fat-on-fat ruoka pelastaa tämänkin tilanteen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti