maanantai 13. kesäkuuta 2011

Hapankorppupaneroitu siika, valkoviinikastike ja hedelmäinen salaatti

Kala:
2 filettä siikaa
5 hapankorppua
Sormisuolaa

Kastike:
Kermaa
Sitruunan kuorta
Kevätsipuli varsineen
Valkoviiniä

Murskaa hapankorppu ja suola morttelissa. Kääntele 3 osaan leikattujen siikafileiden palat rouheessa (ei nahkapuolta). Paista kuumalla pannulla, nahka puoli ensin.

Lorauta valkkaria pannulle. Anna kiehahtaa. Raasta sekaan sitruunan kuorta. Lisää vähän kermaa ja kevätsipuli.

Kaverit
Salaatti:
Salaattia
Kesäkurpitsaa
Retiisejä
Aprikooseja
Kirsikkatomaatteja

Pilko salaattiainekset lautaselle.

Juomasuositus
Valkkari: Mezzacordina Gewürztraminer 2010 (Italia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti