sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Paprikasalsa

1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 avokado
2 kevätsipuli
1 chili
5 kirsikka tomaattia
Sitruunan raastettua kuorta
Tuoretta basilikaa
Tuoretta lehtipersiljaa

Oliiviöljyä
Suolaa
Sitruunamehua


Pilko paprikat, avokado ja kevätsipuli pieneksi mupenaksi. Käytä tomaatit ilman siemenkotia ja chilit vahvuuden mukaan kodilla tai ilman, pilko pieneksi. Raasta joukkoon vähän sitruunan kuorta. Palastele basilikan ja lehtipersiljan lehtiä reilut puskat sekaan. Lorauta joukkoon hyvä oliiviöljyä.

Mausta suolalla ja sitruunamehulla, siten että maut ovat tasapainossa.


Huom
Jos haluaa ährätä, voi paprikan pinnasta leikata verkkomaista osaa pois (eli jäljelle jää paprikan maukkain osa).

Kehitys
Sitruunan tilalla voisi kokeilla yllätys-yllätys limeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti