maanantai 22. tammikuuta 2018

Appelsiininen mutakakku

4 munaa
2 dl sokeria

200 g tummaa suklaata
200 g voita
1 appelsiinin raastettu kuori

2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta

50 g tummasuklaapaloja
50 g mandariinisuklaata

1 prk appelsiinituorejuustoa
Vähän raastettua appelsiinin kuorta
Tilkka appelsiinimehua
Vanilijaa
Sokeroimatonta kaakaojauhetta
Appelsiinin viipaleita


Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sulata suklaa ja voi mikrossa.
Lisää seokseen appelsiinin raastettu kuori.

Lisää voi-suklaaseos muna-sokerivaahtoon.
Lisää kuivat aineet seokseen.
Lisää suklaapalat seokseen.

Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Jäähdytä kakku.

Lisää tuorejuustoon appelsiinin raastettua kuorta, appelsiinin mehua ja vanilijaa.
Levitä seos jäähtyneen kakun päälle.
Ripottele päälle kaakaojauhetta.
Koristele appelsiinin viipaleilla.


Höpinää
Osta 7 kiloa appelsiineja ja ihmettele mitä niillä tekisi. Päädy tunkemaan appelsiinia kaikkeen.

Apinointi
Sovellus mutakakusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti