torstai 4. kesäkuuta 2020

Suklaakakku Maizenasta

150 g voita
200 g suklaata
3 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Maizenaa
1 tl leivinjauhetta
Reilu ripaus vanilijaa
Ripaus suolaa

Sulata voi ja 150 g suklaata mikrossa.
Pilko loppu suklaa ja lisää seokseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon Maizena, leivinjauhe ja mausteet.
Sekoita nopeasti sekaan voi-suklaa.

Paista 25 min 200 asteessa.


Höpinää
Jotta kaapista yllätyksenä löytynyttä Maizenaa ei tarvitsisi hävitää sitkeästi ruokalusikallinen kerrallaan, niin tähän sitä uppoaa pari desiä. En edes suurustele juuri mitään juuri koskaan, joten tämä oli varsin passeli resepti.

Kehitys
Paistoaikaa pienemmäksi tahmaisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Apinointi
Soppa365 - Gluteeniton suklaakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti