tiistai 27. huhtikuuta 2021

Tiramisu, vol. 2

3 valkuaista
3 keltuaista
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
100 g Savoyard kekseja
1 pieni pressopannulinen kahvia
1 dl makeaa Marsala -viiniä 
Kaakaojauhetta

Valmista kahvi.
Sekoita Marsala ja kahvi. 
Kasta keksit marsalakahviin ja lado keksit vuokaan. 

Vaahdota valkuaiset omassa kulhossa. 
Vaahdota toisessa kulhossa keltuaiset ja sokerit. 
Yhdistä juusto ja keltuaisvaahto hyvin sekoittaen. 
Lisää sekaan valkuaisvaahto.

Kaada vaahtoseos keksien päälle. 
Muhittele muutamia tunteja jääkaapissa.

Juuri ennen tarjoilua sihvilöi kaakaojauhetta päälle. 
Edelleen. Paras. Jälkkäri. Ikinä.


Huom
Kerettiläisyydesta luopuneena nyt ilman kermavaahtoja tehtynä ja Marsalalla! Marsalasta toiminee vain makea Marsala. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti