Porkkanoita
1/4 kukkakaali
7 valkosipunlinkynttä
5 banaanisalittisipulia
1 kasvisliemikuutio
Currya
Mustapippuria
n. 4 dl vettä
Rypsiöljyä
Chilejä:
1 punainen
pala Madame Jeanettea
Pätkä keltaista spanish pfefferiä
Kuori ja pilko porkkanat. Paloittele kukkakaali. Pilko sipulit.
Kuullota sipuleita hetki öljyssä kattilassa. Lisää porkkanat ja kukkakaalia. Kuullottele hetki.
Lisää vesi, mausteet ja liemikuutio.
Kun kasvikset ovat pehmoisia, ota levy pois päältä, lisää pilkotut chilit ja ajele sauvasekotimella mahdollisimman tasaiseksi.
Lisää kookoskerma ja lämmitä uudestaa.
Huom
Mukavan makoisan tulista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti