lauantai 18. kesäkuuta 2016

Chimichurri

Tuoretta lehtipersiljaa
Tuoretta korianteria
3 valkosipulinkynttä
1/2 banaanisalottisipuli
punaviinietikkaa
kuivattuja chilihiutaleita
suolaa
1/2 - 1 dl oliiviöljyä
sitruunatimjamia (kuivattua)

Pilko sipulit hyvin pieneksi.
Laita sipulit laakeahkoon astiaan.
Lisää punaviinietikka, suola ja chilihiutaleet.
Anna levätä 10 minuuttia.
Pilko sillä välin yrtit mujuksi.
Lisää yritit ja oliiviöljy.
Vatkaa kastiketta haarukalla.
Lisää sitruunatimjami.
Laita jääkaappiin odottamaan (ja grillaa liha).


Kaverit
Grillattu liha! Ihana pihvi! Viva Argentina!

Apinointi
Mukailtu tämän perusteella Bon appetit- Chimichurri sauce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti