maanantai 13. kesäkuuta 2016

Raakamakkaramunakas

1 chilillä maustettu raakamakkara
3 valkosipulin kynttä
1 banaanisalottisipuli
4 baby parsakaalia
5 munaa
Tilkka maitoa
Öljyä
Pala vanhaa goudaa.
Tuoretta basilikaa
Tuoretta ranskan rakuunaa

Pilko sipulit pieniksi.
Pilko parsakaalit pieniksi.
Pilko raakamakkara pieniksi.
Paista makkaranpaljoja pannulla, kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää pilkotut sipulit ja parsakaalit.
Töki ainekset tasaisesi pannulle.
Riko munat ja sekoita kevyesti sekaan tilkka maitoa.
Lisää munat pannulle.
Paista, kunnes munakas on lähes kypsää.
Taasta juusto.
Lisää juustoraaste munakkaaseen.
Lisää basilikasilppu.
Lisää rakuunasilppu.
Nauti.


Huom
Käsittele raakamakkaraa kuin käsittelisit raakaa lihaa. Lisäksi makkaran tulee olla läpikypsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti