tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hunajainen olutkana

4 pintamaustettua broilerin koipipalaa
Öljyä
8 valkosipulin kynttä
2 oksaa tuoretta rosmariinia
Hunajaa
Olutta
Chilisuolaa
Mustapippuria
Herkkusieniä


Paista koipipaloja valurautapadassa 2 kerrallaan nahkapuoli alaspäin, niin että saavat pientä pintaväriä.

Paista pilkottuja valkosipulinkynsiä padassa. Laita kanapalat takaisin ja lorota niiden päälle hunajaa. Lisää loput valkosipulinkynnet kanojen pintaan ja rosmariinin lehtiä.

Lorauta olutta pataan noin parin sentin verran ja heitä suolaa ja pippuria päälle.

Laita uuniin 180 asteeseen noin 1 tunniksi.

Paista herkkusieniä hetki öljyssä pannulla. Heitä herkkusienet pataan.

Säädä uuniin 200 astetta ja kärtsää kanoja noin 10 minuuttia, tai kunnes kanat ovat saaneet kaunniin värin pintaan.


Apinointi
Siskot kokkaa - Hunajamarinoitua broilerin koipireittä

Edit
Herkkusienet lisätty ohjeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti