keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kanttarellimunakas

15 g kuivattuja kanttarelleja
Voita
Rypsiöljyä
2 salottisipulia
Tuoretta rosmariinia
4 kananmunaa
Tilkka vettä

Suolaa
Mustapippuria
Juuston jämät jääkaapista
Rucolaa

Liota kuivatut sienet vedessä, n. 15 min.
Purista sienistä vesi pois.
Paista sieniä voi-öljyseoksessa, kunnes nestettä haihtuu.
Lisää pieneksi pilkottu salottisipuli.
Paista hetki, jotta sipuli kuullottuu.
Lisää suolaa ja pippuria.

Riko kananmunat kulhoon, lisää tilkka vettä ja vatkaa munien rakenne kevyesti rikki.
Töni sieni-sipulisilppu tasaisesti pannulle.
Lisää kananmunat.
Paista, kunnes munakas on melkein kokonaan hyytynyt.
Lisää päälle raastettu juusto.
Kuumenna hetki.
Lisää rucola.
Tarjoa joko kahtia käännettynä tai muuten vain paloina.


Kuinka oikeasti päädyttiin tällaiseen lopputulokseen
Ole nälkainen viikonloppuaamuna ja kaiva kaapista jämät ja loihdi niistä jotain.

Kehitys
Valkosipulia joukkoon. (Jostain syystä oli loppu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti