sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mustikkacrumble

Pakastettuja mustikoita
Perunajauhoja
Tomusokeria
Voita

Crumble:
1 dl Vehnäjaujoha
1,5 dl kaurahiutaleita
1/2 tl kaardemummaa
0,5 dl kookossokeria
0,5 dl ruokokidesokeria
100 g voita


Laita crumblen kuivat aineet Kitchen aidiin.
Sekoita kepoisesti.
Lisää voi nokareina.
Ajele seosta kitchen aidilla ja lisää tarvittaessa aineita sopivan rakenteen saamiseksi.

Sekoita jäisien mustikoiden sekaan hippunen tomusokeria ja perunajauhoja.
Voitele vuoka.
Kaada mustikat vuokaan.

Lisää päälle crumble.
Paista 175 asteessa noin 30 min tai kunnes pinta näyttää kauniilta.

Kaverit
Kermavaahto. Aina varma valinta. 

Apinointi

Höpinää
Uutta postausta pukkaa! Sanainen arkku muutoin tyhjennetty edelliseen postaukseen.

Kuinka oikeasti päädyttiin tällaiseen lopputulokseen
Fariinisokeriakin olis ollut kaapissa, mutta paketti oli avaamaton. Sen sijaan päätin kokeilla miten kookossokeri istuu piirakkaan.


2 kommenttia:

  1. On sulla muitakin lukijoita, mutta ainakin minä luen feedlyn kautta josta ei taida laskuri napsahtaa. Sorry. Stalkkaus voimissaan.

    VastaaPoista
  2. Seuraajista hämmentynyt olen. :)

    VastaaPoista