Mansikoita
Kirsikkatomaatteja
Pala habaneroa
Kevätsipulia
Loraus oliiviöljyä
Loraus hyvää balsamikoa
Tuoretta vahvaa minttua
Sormisuolaa
Ohje:
Pilko mansikat pieniksi paloiksi.
Pilko kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi.
Pilko kevätsipuli varsineen pieniksi paloiksi.
Lorauta sekaan oliiviöljyä ja balsamikoa.
Lisää tuoretta minttu ja sormisuolaa.
Huom
Laita habaneroa niin paljon, kuin persaus kestää. Joskus määrän oppii vain kantapään kautta ja ainahan chiliyksilöä kannattaa maistaa. Eiks jeah? :D
Vinkki
Muovihanskat on ihan jees habaneroa käsiteltäessä.
Kaverit
Vaikka grillattu kana.
Kuinka oikeasti päädyttiin tällaiseen lopputulokseen
Osta kalpeita espanjalaisia mansikoita ja mieti jälkikäteen mitä niistä voisi saada aikaiseksi.
Höpinää
I’m on fire! Vieläkin viikonlopun kokkaussatoa pukkaa tälle.
Apinointi
K:n vinkkaamana, Mafiassa mainittu resepti. Tosin maininnasta on jo pari vuotta, eikä aineksista tainnut olla puhetta kuin mansikat ja habanero.
Kirsikkatomaatteja
Pala habaneroa
Kevätsipulia
Loraus oliiviöljyä
Loraus hyvää balsamikoa
Tuoretta vahvaa minttua
Sormisuolaa
Ohje:
Pilko mansikat pieniksi paloiksi.
Pilko kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi.
Pilko kevätsipuli varsineen pieniksi paloiksi.
Lorauta sekaan oliiviöljyä ja balsamikoa.
Lisää tuoretta minttu ja sormisuolaa.
Huom
Laita habaneroa niin paljon, kuin persaus kestää. Joskus määrän oppii vain kantapään kautta ja ainahan chiliyksilöä kannattaa maistaa. Eiks jeah? :D
Vinkki
Muovihanskat on ihan jees habaneroa käsiteltäessä.
Kaverit
Vaikka grillattu kana.
Kuinka oikeasti päädyttiin tällaiseen lopputulokseen
Osta kalpeita espanjalaisia mansikoita ja mieti jälkikäteen mitä niistä voisi saada aikaiseksi.
Höpinää
I’m on fire! Vieläkin viikonlopun kokkaussatoa pukkaa tälle.
Apinointi
K:n vinkkaamana, Mafiassa mainittu resepti. Tosin maininnasta on jo pari vuotta, eikä aineksista tainnut olla puhetta kuin mansikat ja habanero.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti