2 (n. 1kg) karitsanpotkaa
voita
1 sipuli
1 banaanisalottisipuli
5 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
1 appelsiini
1tlk tomaattimurskaa (Mutti)
2dl valkoviiniä
4 rosmariininoksaa
4 timjaminoksaa
2tl suolaa
Nosta potkat huoneenlämpöön n. tunti ennen kokkausta.
Kuori ja lohko sipulit.
Pese sitrukset.
Vuole sitruksien kuorista suikaleita.
Purista sitruksien mehu.
Ruskista potkat valirautapadassa.
Lisää tomaattimurska, viini, mausteet, sitruksien kuorisuikaleet & mehut.
Hauduta potkia 150-asteessa noin 4 tuntia.
Kaverit
Kukkakaali-puikulaperunapyre.
Loppikset
Olut: Salzburger Stiegl Pils
Apinointi
Aika suorilta apinoitu täältä: K-ruoka - Karitsanpotkat sitrus-tomaattikastikkeessa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti