perjantai 14. huhtikuuta 2017

Triplasuklaakakku

200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
60 g tummasuklaapaloja
75 g valkosuklaahippuja


Vatkaa sokeri ja munat vaaleaksi vaahdoksi.
Mikrota suklaa ja rasva. Blim.
Sekoita suklaa-rasva vaahdon joukkoon.
Lisää leivinjauhe ja kaakaojauhe jauhoihin.
Sekoita jauhot vähin eri suklaavaahdon joukkoon.
Kaada seos irtopohjavuokaan.

Laita kakku uuniin 200 asteeseen noin 9 minuutiksi.

Kaverit
Valkosuklaahiput, sitruunan kuori, pakastemustikat

Loppikset
Olut: Prykmestar suklainen Pääsiäisporter

Apinointi
Rekursio! Thymen torttu - Mutakakku

Väline
Kitchenaid!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti