200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
60 g tummasuklaapaloja
75 g valkosuklaahippuja
Vatkaa sokeri ja munat vaaleaksi vaahdoksi.
Mikrota suklaa ja rasva. Blim.
Sekoita suklaa-rasva vaahdon joukkoon.
Lisää leivinjauhe ja kaakaojauhe jauhoihin.
Sekoita jauhot vähin eri suklaavaahdon joukkoon.
Kaada seos irtopohjavuokaan.
Laita kakku uuniin 200 asteeseen noin 9 minuutiksi.
Kaverit
Valkosuklaahiput, sitruunan kuori, pakastemustikat
Loppikset
Olut: Prykmestar suklainen Pääsiäisporter
Apinointi
Rekursio! Thymen torttu - Mutakakku
Väline
Kitchenaid!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti