500g sinisimpukoita
2 valkosipulin kynttä
1 banaanisalottisipuli
Tuoretta timjamia
n. 2dl kuivaa valkoviiniä
Vettä
Suolaa
Tsekkaa, että simpukat ovat elossa: Kuori menee kiinni, kun harjailee juoksevan veden alla.
Kuullota sipuleita voissa hetki.
Lisää nesteet ja mausteet.
Kiehauta.
Lisää simpukat.
Keitä n. 5 min.
Syö vain ne, jotka ovat auki.
Juomasuositus
Olut: Thornbridge Raindrops on Roses Belgian Wit
Apinointi
Tavallaan mukaellen tätä reseptiä HS - Sinisimpukoita valkoviinissä
Höpinää
Kaikki alkoi siitä, kun piti lahjaa keksiä. Mieleen juolahti Spiegelaun olutlasit, erilaiset oluet ja niiden ympärille rakennettu menu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti