perjantai 14. huhtikuuta 2017

Sinisimpukat valkoviinissä

500g sinisimpukoita
2 valkosipulin kynttä
1 banaanisalottisipuli
Tuoretta timjamia
n. 2dl kuivaa valkoviiniä
Vettä
Suolaa

Tsekkaa, että simpukat ovat elossa: Kuori menee kiinni, kun  harjailee juoksevan veden alla.
Kuullota sipuleita voissa hetki.
Lisää nesteet ja mausteet.
Kiehauta.
Lisää simpukat.
Keitä n. 5 min.
Syö vain ne, jotka ovat auki.

Juomasuositus
Olut: Thornbridge Raindrops on Roses Belgian Wit

Apinointi
Tavallaan mukaellen tätä reseptiä HS - Sinisimpukoita valkoviinissä

Höpinää
Kaikki alkoi siitä, kun piti lahjaa keksiä. Mieleen juolahti Spiegelaun olutlasit, erilaiset oluet ja niiden ympärille rakennettu menu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti