sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Guagamole

2 kypsää avocadoa
Pala sipulia
Limen mehua
Pari valkosipulinkynttä
Pätkä chiliä
Suolaa
Mustapippuria


Koneella
Laita ainekset sauvasekoitinkulhoon ja ajele soseeksi.

Käsin
Pilko sipulit ja chili pieneksi hakkelukseksi ja heitä pieneen punaiseen kulhoon. Halkaise avocadot ja pilko isosti. Laita avocadot kulhoon ja muussaa haarukalla. Purista tilkka limen mehua joukkoon ja fiilistele limen huumaavasta tuoksusta. Mausta suolalla ja pippurilla.


Huom
Käsin tehtynä guagamoleen saa kivan rakenteen. Guagamolen ei tarvitse olla tasaista tahnaa vaan täkyt on pelkästään hyväksi. Guagamole on tasan niin maukasta, kuin avocadot ovat. Ja tomaatilla ei kannata guoagamolea vetistää/pilata. Makuasiat ovat ainoita joista voi kiistellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti