lauantai 24. maaliskuuta 2012

Parempi katkarapukeitto

4:lle alkuruoaksi, 2:lle pääruoaksi

n. 5 dl katkarapulientä
Kuorittuja katkarapuja
1 salottisipuli
3 valkosipulin kynttä
n. 3 rkl paseerattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
Tuoretta tai paakastettua tilliä
Vajaa 1 tl Dijoun sinappia
Tuoretta persiljaa
Oliiviöljyä
Parmesaania




Kuullota sipuleita oliiviöljyssä hetki. Lisää katkarapuliemi, paseerattu tomaatti ja muut mausteet. Lopussa lisää ruokakerma ja kiehauta tasaiseksi.

Laita kuoritut katkaravut keittolaitaselle ja raasta päälle hiukan pasmesaania. Kaada kuuma keitto rapujen sekaan ja syö samantien.


Huom
Toinen katkarapukeiton resepti. Tämä on näistä kahdesta parempi.


Kaverit
Sumppa tai kuiva cava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti