sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Hapankorppupaneroitua haukea ja hunaja-sitruuna kastike

Haukifileitä
Suolaa
Hapankorppuja
 
Kastike:
Puolikkaan sitruunan mehu
Puolikas salottisipuli
3 rkl ranskankermaa

Murskaa hapankorput ja sekoita suolan kanssa. Paneroi haukifileet seoksessa. Paista voi-öljyssä.
Kun kala on kypsää, nosta se pois pannulta. Kaavi myös pahasti kärtsänneet hapankorppumurut pois.

Lisää pannulle sitruunan mehu ja salottisipulipalat. Lisää ranskankerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää hunajaa maltillisesti tasapainottaen hapot.


Huom
Hunaja maistuu helposti läpi, joten sitä vain tippa. Hauki on iloinen kala. Sen lisäksi erittäin ruotoinen. Pieni hauki parempi kuin iso hauki.

Kaverit
Salaatti:
Salaattia
Miniluumutomaattejä
Herkkusieniä
Pekaaninpähkinöitä
Luumua
Parmesaanijuustoa
Oregaanon lehtiä
Vihreää paprikaa
Mustapippuria
Salottisipulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti