sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Poron selykset

5 leikattua poron selyspalaa
1 iso porkkana
Pala lanttua
1 sipuli
3 velkosipulinkynttä
Vehnäjauhoa
Vettä
Vajaa desi amaronea
Suolaa
Mustapippuria
Rosmariinia
Timjamia
Salviaa
Voita
Öljyä


Sulata jäiset poron selykse, ensin yö jääkaapissa ja sitten loppuun huoneenlämmössä.

Pilko porkkana, lanttu, sipulit isoiksi paloiksi.

Painele lihapalat vehnäjauhossa ja paista pari palaa kerrallaan valurautapadassa voi-öljyssä. Nosta lihat sivuun.

Paista vihanneksia hetki öljyssä ja laita yrtit päälle. Lisää lihat pataan ja nesteet.

Paista uunissa reipas tunti.


Kaverit
Suppilovahverokastiketta ja kukkakaalipyrettä. Namnam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti