sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kookosmaitokanaa uunissa

7 pintamaustettua broilerin koipipalaa
2 dl kookosmaitoa
1 prk tomaattipyrettä
2 tl hunajaa
5 valkosipulin kynttä
1 iso sipuli
1/2 sitruunan mehu
Currya
Jeeraa
Cayanne pippuria
Mustapippuria
Suolaa

Paista koipipaloja valurautapadassa kahdessa erässä. Liruttele päälle hunaja ja kookosmaito. Laita sekaan sipulit ja tomaattipyre. Kierauta hellalla. Heitä mausteet sekaan.

Iske uuniin 150 asteeseen noin tunniksi.

Mieti tunnin jälkeen, että mausta puuttuu jotain ja tuunaa kuntoon sitruunamehulla.


Väline
Valurautapata, jolla voi paistaa ja laittaa uuniin. Kai onnistuisi paistinpannu + uunivuoka -yhdistelmällä, mutta yhden välineen taktiikka toimii taatusti.

Kehitys
Hunajaa voi olla vähemmän, tai ehkä ei tarvita ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti