sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ricotta-pinaatti-raviolit

Annos tuorepastaa
Täyte:
110 g pinaattia
2 pientä salottisipulia
Voita
1/2 raastetu sitruunan kuori
250 g ricotta-juusto
Valkopippuria


Pilko sipuli ja poista pinaatista lehtiruodot ja pilko pieneksi. Kuullota sipulia ja pilkottua pinaattia hetki pannulla voissa. Mausta pippurilla ja sitruunankuoriraasteella. Valuta siivilän läpi nestettä pois.

Lisää ricotta ja pyörittele palloja massasta.

Kauli tuorepasta levyiksi ja täytä.

Keitä ravioleja suolatussa vedessä noin 5 minuuttia.

Tarjoa salviavoin  kanssa tai lampaanpotkan lisukkeena.


Kehitys
Jotain kehitystä resepti kaipaa, sillä raviolit eivät olleet ähräämiseen nähden riittävän makoisia.



Salviavoi:
100 g voita
10 tuoreen salvian lehteä

Laita kattilaan voi ja salvian lehdet ja anna kuplia hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti