perjantai 19. lokakuuta 2012

Tomaatti-vanilija hilloke

200 gkaltattua ja kuutioitua tomaattia
2 dlhyytelösokeria
1 dlvettä
1 vaniljatanko

Kalttaa ja kuutio tomaatit.
Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa.
Lisää tomaatit ja halkaistu vanilijatanko + siemenet.
Anna kiehua noin 10 minuuttia.
Purkita.

Ohjeesta tulee noin 3 dl hilloketta.


Kaverit
Aivan loistavaa tavaraa Juustoportin GR:n kanssa. Varmaan muutkin aromikkaat, kovat juustot käy.

Jämät
Seuraavana päivänä hilloke on tönkköä eikä kovin esteettistä. Mutta hyvää kuitenkin, jos jaksaa vähän vatkata.

Huom
Hyytelösokerilla tehty hilloke ei ole tarkoitettu säilöttäväksi: se säilyy purkissa sen minkä säilyy, muttei kovin pitkälle.

Kehitys
Hyytelösokerin voisi korvata hillosokerilla, niin ehkä saisi hillon säilymään.

Apinointi
Loistava Ravintola Aito tarjosi tämän kaltaista juustojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti