200 g | kaltattua ja kuutioitua tomaattia |
2 dl | hyytelösokeria |
1 dl | vettä |
1 | vaniljatanko |
Kalttaa ja kuutio tomaatit.
Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa.
Lisää tomaatit ja halkaistu vanilijatanko + siemenet.
Anna kiehua noin 10 minuuttia.
Purkita.
Ohjeesta tulee noin 3 dl hilloketta.
Kaverit
Aivan loistavaa tavaraa Juustoportin GR:n kanssa. Varmaan muutkin aromikkaat, kovat juustot käy.
Jämät
Seuraavana päivänä hilloke on tönkköä eikä kovin esteettistä. Mutta hyvää kuitenkin, jos jaksaa vähän vatkata.
Huom
Hyytelösokerilla tehty hilloke ei ole tarkoitettu säilöttäväksi: se säilyy purkissa sen minkä säilyy, muttei kovin pitkälle.
Kehitys
Hyytelösokerin voisi korvata hillosokerilla, niin ehkä saisi hillon säilymään.
Apinointi
Loistava Ravintola Aito tarjosi tämän kaltaista juustojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti