tiistai 14. tammikuuta 2014

Possua, sipulia ja cashewpähkinää

450 g maustamatonta porsaan suikaletta
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 pientä punasipulia
1 iso punainen chili
Tulista chilimaustetta
Jeeraa
Pieni pala inkivääriä
Soijaa
1 limen mehu
Siirappia
n. 0,5 dl vettä
Cashewpähkinöitä
Rypsiöljyä


Paista suikaleet öljyssä kuumalla teholla. Ruskista kunnolla ja lisää pilkottu valkosipuli, chili, chilimauste ja jeera. Paista niin, ettei pannuun kerry turhaa nestettä.

Lisää suikaloidut sipulit, soijaa, suikaloitu inkivääri ja limemehu. Paista vähän lisää. Nyt pannulle saa muodostua nestettä.

Lisää tilkka vettä ja siirappia. Maistele ja tasapainota maut limellä, soijalla ja siirapilla.

Lopuksi laita sekaan kourallinen cashewpähkinöitä.


Korjaussarja
Ohjeelliset määrät puuttuu

Huom
Lisäämällä vettä reippaammin tästä saisi riisin kanssa kivan kastikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti