maanantai 9. syyskuuta 2013

Lohinyytit

Kukkakaalia
Lohta
Siitakesieniä
Sipulia
Valkosipulia
Tilliä
Koskenlaskijaa
Mustapippuria
Suolaa
Kuivaa valkoviiniä
Oliivioljyä


Tee kääreitä yhtä monta kuin on syöjiä.

Ota pala leivinpaperia ja leikkaa foliota leivinpaperin alle. Laita alimmaiseksi siivuiksi leikattua kukkakaalia. Ripottele suolaa päälle.

Jos lohessa on nahka, leikkaa se pois. Laita lohi kukkakaalien päälle, suolaa ja pippuroi. Lisää pilkotut sienet ja sipulit lohen päälle. Lisää juusto ja pilkottu tilli. Valuttele päälle tilkka valkoviiniä ja oliiviöljyä.

Painele tiiviiksi nyytiksi.

Laita grilliin noin 25 minuutiksi. Ota nyytit grillistä ja anna muhia noin 10 min ennen kääreen avaamista.

Syö suoraan kääreestä.

Väline
Grilli. Tai kai nää valmistuis uunissakin...

Kehitys
Koskenlaskijan tilalle jotain muuta juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti