maanantai 30. syyskuuta 2013

Uunipunajuuria ja sinihomejuusto-pähkinä-voi

Punajuuria
Karkeaa merisuolaa
Oliiviöljyä

50 g voita
125 g Aura gold (eli 1 pkt)
Pekaaninpähkinöitä.


Kuori punajuuret. Kaada pieni kasa merisuolaa uunipellille. Niin monta kasaa, kuin on punajuuria. Iske punajuuri suolaan.

Paista punajuuria uunissa noin 200 asteessa reipas tunti tai kunnes ovat sopivan kypsiä.


Muussaa haarukalla pehmoinen voi ja homejuusto sekaisin. Pilko pähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi ja sekoita ne juusto-voin joukkoon. Kiedo folioon ja muotoile pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan.


Kehitys 
Vähän vähemmän voita ja enemmän homejuustoa tahnaan.


Apinointi
Onnellisesti apinoitu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti