Punajuuria
Karkeaa merisuolaa
Oliiviöljyä
50 g voita
125 g Aura gold (eli 1 pkt)
Pekaaninpähkinöitä.
Kuori punajuuret. Kaada pieni kasa merisuolaa uunipellille. Niin monta kasaa, kuin on punajuuria. Iske punajuuri suolaan.
Paista punajuuria uunissa noin 200 asteessa reipas tunti tai kunnes ovat sopivan kypsiä.
Muussaa haarukalla pehmoinen voi ja homejuusto sekaisin. Pilko pähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi ja sekoita ne juusto-voin joukkoon. Kiedo folioon ja muotoile pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan.
Kehitys
Vähän vähemmän voita ja enemmän homejuustoa tahnaan.
Apinointi
Onnellisesti apinoitu täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti