torstai 21. toukokuuta 2020

Feta-kvinoasalaatti

50g kvinoaa
200g pakasteherneitä
1 punasipuli
Fetaa
Tuoretta minttua

Kastike
1 valkosipulinkynttä
0,5 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
Mustapippuria

Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Anna viilentyä.

Pilko valkosipuli pieneksi.
Sekoita kastikkeen ainekset.
Pilko punasipuli ohuiksi siivuiksi.
Sekoita sipuli kastikkeeseen.

Ryöppää herneet pienessä tilkassa kiehuvaa vettä.
Huuhtele herneet kylmällä vedellä.
Sekoita kvinoa, herneet, marinoitu punasipuli, feta ja tuore minttu.


Höpinää
Älä usko kvinoapaketissa olevaa 90g kahdelle -ohjetta. Tai usko vain, jos haluat kahden henkilön syövän kvinoaa noin kolmena päivänä. 

Apinointi
Soppa365 - Papu kvinoasalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti