2 rkl voita ja öljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl valkopippuria
1 l kuumaa ja vahvaa lihalientä
1 iso sipuli
1 kokonainen valkosipuli
Kuivattua rosmariinia
5 laakerinlehteä
Pala juuriselleriä
Nosta liha huoneenlämpöön noin 1-2 tuntia ennen.
Paista potkia voi-öljy seoksessa jokapuolelta.
Suolaa ja pippuroi potkat.
Kaada lihalientä pataan.
Lisää sipulit, rosmariini ja laakerinlehdet liemeen.
Kypsennä pataa 160 asteessa tunti.
Laske lämpö 120 asteeseen ja jatka hauduttelua 4 tuntia.
Lisää kuoritut ja pilkotut juurekset pataan.
Hauduta 120 asteessa tunti.
Apinointi
Kapelimestarin ohjeita tulee aina uskoa (paitsi silloin kun kapelimestari yrittää kertoa altistivitsiä). Inspiraationa padalle siis Soppa365 - Rouvalin kuusi tuntia haudutettu lampaanpotka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti