maanantai 4. toukokuuta 2020

Focaccia

Leipätaikina 
1,5 pss kuivahiivaa
4 dl vettä
2 tl suolaa
1 tl sokeria
7,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl oliiviöljyä

Päälle
Kalamata oliiveja
Rosmariinia
Sitruunatimjamia
Hiutalesuolaa
Oliiviöljyä


Vaivaa taikinaa kitchen aidilla 15 min.
Kohota taikinaa n. 20 min.

Voitele vuoka oliiviöljyllä.
Levitä taikina vuokaan.
Kohota noin 30 min.

Painele oliiveja taikinaan.
Lisää päälle oliiviöljyä.
Lisää päälle rosmariinia, timjamia ja hiutalesuolaa.

Paista 20-30 min 200 asteessa.

Apinointi
Kirjasta Suvi Rüster & Sami Repo: Täydellinen ohje, Olivia, 2012, ohje: Mehevä focaccia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti